Skip to content Skip to footer

A HW Solutionsnál alkalmazott innovációk az irodai takarítási szolgáltatásokban

Az irodai takarítási szolgáltatások hosszú utat tettek meg, különösen a koronavírus (COVID-19) világjárvány miatti nagy keresletnövekedés miatt. Az embereknek jobban oda kellett figyelniük a takarítási és fertőtlenítési szokásaikra, különösen akkor, ha otthonukon kívül is kapcsolatba léptek másokkal. A HW Solutions olyan irodatisztítási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyekben megbízhattak és amelyekre jobban rá lettek utalva, mint valaha.

Az innovatív eszközök és folyamatok alapjaiban változtatták meg a vállalkozások tulajdonosainak vállalat-irányításának módját; és hogy hogyan viszonyuljanak az alkalmazottak mindennapi életéhez. Az új eszközök és trendek ismerete azt jelenti, hogy a riválisok előtt maradunk. Összegyűjtöttük a legjobb új technológiai újításokat az irodai takarítás területén. Ezek az újítások megváltoztatják az irodai takarítások módját. Tudja meg hogyan!

Zöld tisztítás

A “zölddé válás” már évek óta felkapott trend; minden olyan ágazatban, amelynek célja a fenntarthatóbb, környezettudatosabb életmód felé való elmozdulás. A zölddé válás a gondnoki szolgáltatások minden területét érinti, a tisztítószerektől a berendezésekig és az egészségügyi cikkekig.

Elektrosztatikus permetező fertőtlenítő

Az elektrosztatikus permetezési technológia egy új módja annak, hogy tisztítószereket, fertőtlenítőszereket és fertőtlenítőszereket alkalmazzanak, ezzel segítve a létesítményeket a felületi kezelésében, gyakran a hagyományos tisztítási módszereknél kevesebb idő alatt elvégezve és jobb eredményt biztosítva. A technológia meglehetősen új az irodai takarítás világában, de más területeken is jól bevált módszer, ideértve a mezőgazdaságot, az autóipart és a dermatológiai iparágakat.

A permetezőket elektrosztatikusan töltött folyadékokkal, fertőtlenítőszerekkel és antibakteriális anyagokkal töltik fel, és szórófejen keresztül juttatják ki. Ez töltött cseppeket hoz létre, amelyek taszítják egymást, és aktívan szétterülnek a felületen. A töltés lehetővé teszi számukra, hogy bevonják a felület minden oldalát, egységes spray bevonatot hozva létre, beleértve a nehezen elérhető területeket is, ahová más kézi tisztítószerekkel nem férhetünk hozzá. Az eredmény az optimális tisztasági szint lesz.

UV-C fertőtlenítő pálca

Uv-t, azaz ultraibolya fényt lehet használni a különböző típusú penész, por atkák, baktériumok, és vírusok,  az MRSA és az  E. coli felszámolására. A múltban a kórházakban és ipari létesítményekben leggyakrabban használt UV szennyvíztisztító pálcák kifejlesztése lehetővé tette a tisztító cégek számára, hogy egy ilyen eszközöket jó eredménnyel és szélesebb körben használhassák a tisztítási szolgáltatásaikban.

VCT padlótisztítási technológia

A létesítmények padlófelületei kemény kopásnak vannak kitéve, és idővel megsérülhetnek. A legtöbbjüket többrétegű vékony polimerrel vagy viasz felülettel védik, fényes, fényvisszaverő bevonatot biztosítva, amely mechanikai csiszolással fokozható vagy helyreállítható. Ez a filmréteg idővel elhasználódhat. A bevonat és az alatta lévő padlófelület fenntartása érdekében a HW Solutions keménypadlóápolási szolgáltatásai a legmodernebb technológia és tisztítási módszerek egyedülálló keverékét használják a padló integritásának fenntartásához vagy helyreállításához.

Módszereink minimálisra csökkentik a nagynyomású tisztítás használatát, amely károsíthatja a felületeket, a festékeket vagy a bevonatokat, és lazíthatja a cementrétegeket. Ehelyett az iparág legjobb berendezéseit használjuk egyedi mosási, súrolási és szárítási technológiával, amely 90 százalékkal kevesebb vizet és mosószert használ, mint a hagyományos tisztítási módszerek. Franchise-partnereink zöldebben dolgoznak, kevesebb energiát, kevesebb vizet és kevesebb kemény vegyi anyagot használnak, amelyek károsíthatják a környezetet.

A világjárvány idején a kereskedelmi takarítás már nem luxus, és ezek az eszközök segíthetnek az alkalmazottak biztonságának megőrzésében. Kérjen ingyenes becslést még ma!