Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Speciális takarítás

Speciális takarítás

MIKOR VAN SZÜKSÉG SPECIÁLIS TAKARÍTÁSRA? MILYEN MEGOLDÁSOKAT ALKALMAZUNK?

Extrém takarítás

Előfordulhatnak olyan takarítási munkálatok, amelyek egy háztartás általános takarítási felszereltségével nem teljes körűen elvégezhetőek vagy akár nem is szívesen látnának neki az elvégzéséhez. Az ilyen fajta speciális szennyeződések eltakarításának már csak azért sem ajánlott otthoni praktikákkal és megoldásokkal nekilátni, mert benne van az a rizikófaktor, hogy esetlegesen kár keletkezhet mind a tisztítandó felületekben, mind pedig a munkát elvégző személyben.

Ezért a speciális takarítások alkalmával fontos odafigyelni a megfelelő tisztítószerek és eszközök szakszerű használatára, valamint az egészségvédelmi szempontokra is. Ez egy külön ágazat, amely hozzáértő szaktudást igényel.

A H&W Solutions Kft. a sok éves szakmai tapasztalata alatt megfelelően kiképezte embereit, hogy az ilyesféle szennyeződésekkel profi szinten szembe tudjanak nézni. Legyen szó bármilyen esetről, mi mindenféle speciális esetre fel vagyunk készülve és rendelkezünk megfelelő felszereltséggel és praktikákkal. Akár, ha valaki kóros gyűjtögetési problémákkal küzd és szinte már mozdulni sem tud a lakásában a felgyülemlett tárgyaktól és szüksége lenne segítségre, aki segítene neki megválnia tőlük és a tisztasággal együtt rendet varázsolna az otthonában vagy pedig egy adott helyiségben, vagy akár egy tűzeset utáni állapot újjávarázsolásáról, a tűztől keletkezett károk eltakarításáról. Továbbá legyen szó akár konyhák és fürdőszobák mélytisztításáról, kellemetlen szagú helységek megszüntetése, mint például a mosdókban kialakulható kellemetlen szagok.

UV-C fertőtlenítés

Vírusos időszakokban fontos a megfelelő fertőtlenítés a munkahelyeken és a háztartásokban is az egészségünk megóvásának érdekében, így elővigyázatosságból ajánlott a helységek teljeskörű fertőtlenítés. Fertőtlenítés alatt fontos megemlíteni az UV-C technológiát. Az UV-C különféle célokra használható, beleértve a fertőtlenítésre való felhasználását a professzionális tisztítóiparban. Az UV-C sugarak rendkívül hatékonyak a sterilizálásban és a fertőtlenítésben, ugyanis fénye alkalmas a különböző típusú penészek, poratkák, baktériumok és vírusok, az MRSA és az E.coli felszámolására.

A jelenlegi COVID-19 világjárvány miatt ez a technológia elengedhetetlenné válik a fertőzések elleni küzdelemben. Továbbá a fertőtlenítésre tökéletes megoldást nyújthatunk az elektrosztatikus permetező fertőtlenítővel. Az elektrosztatikus permetezési technológia egy új módja annak, hogy tisztítószereket és fertőtlenítőszereket alkalmazzanak, ezzel segítve a létesítményeket a felületi kezelésben, gyakran a hagyományos tisztítási módszereknél kevesebb idő alatt elvégezve és jobb eredményt biztosítva.

A technológia meglehetősen új az irodai takarítás világában, de más területeken is jól bevált módszer. A permetezőket elektrosztatikusan töltött folyadékokkal, tisztítószerekkel és antibakteriális anyagokkal töltik fel és szórófejen keresztül juttatják ki. Ezzel bevonva a felület minden oldalát, beleértve a nehezen elérhető területeket is, ahová más kézi tisztítószerekkel nem férhetünk hozzá, eredményül az optimális tisztasági szintet érjük el.

Kényszertakarítás

Extrém takarításra abban az esetben is szükség lehet, amikor egy kényszeres gyűjtögető lakásában kell rendet rakni és kitakarítani. Itt nem csak hatékony szerekre lesz szükség, hanem megfelelő védőruházatra, eszközökre. Ami azt illeti, több tennivaló van itt, mint a lakás takarítása, hiszen az évek során felhalmozódó tárgyak, nagy mennyiségű romlott élelmiszer eltakarítása, összegyűjtése és eltüntetése további speciális eljárást igényel. Mivel a kupin, felforduláson kívül fertőzésveszély is fennáll, mindenképp célszerű szakértőkre bízni a helyreállítást. Ez az a fajta tisztítás, mely sokak komfortzónáján kívül kerül. Ne aggódjon, tapasztalt kollégáink a gyűjtögetők otthonából is a legjobbat hozzák ki!

Tűzeset utáni takarítás

A tűzkár enyhítés része akár enyhébb, akár komolyabb tűzkárról van szó, hogy a nagy mennyiségű korom eltávolítását elvégezzük. Ezekkel a foltokkal nehéz elbánni, a hagyományos háztartási tisztítószerek keveset érnek ilyen helyzetekben. A makacs fekete korom, a hamu és a füstszag eltüntetése egységesen szükséges. Amennyiben nem tud megbirkózni a feladatokkal, akkor segítünk elvégezni a piszkos munkát. Helyreállítjuk a rendet a lakás, iroda, üzem vagy bármely más ingatlan területén. Erre megfelelő tisztítószereket, gépeket használunk, a takarítást általában mindig meg tudjuk oldani még a különleges helyzetekben is.

Vannak olyan helyzetek, amelyek esetén különösen szükségszerű az átfogó, mélyreható és sokrétű tisztítás. Lehet egy ingatlan felújítás, amit addig nem lehet elkezdeni, míg ki nincs pucolva az épület, de előfordulhat, hogy alpin technikát kell bevetni, mert például oly mértékben megszaporodott a galambürülék, hogy azt csak speciális eljárásokkal lehetséges eltüntetni.

Speciális helyzetekben hívjon minket takarítani!