Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fertőtlenítő takarítás

A fertőtlenítő takarítás egy olyan folyamat, amely során a tisztításon túlmenően különös hangsúlyt fektetünk a baktériumok, vírusok, gombál és egyéb kórokozók eltávolítására és megsemmisítésére. Ez különösen fontos folyamat olyan helyeken, ahol a fertőzések vagy betegségek terjedésének kockázata magas. A fertőtlenítő takarítás során használt módszerek és eszközök lehetnek például fertőtlenítőszerek, alkoholos törlőkendők, ózongenerátorok és ultraviola fény. Fontos, hogy a megfelelő fertőtlenítőszereket és eljárásokat alkalmazzuk a felületek megfelelő tisztaságának és higiéniai fenntartásának érdekében.

Milyen szolgáltatásokért fordulhat hozzánk?
  • napi, heti, havi rendszerességű, általános és fertőtlenítő takarítás
  • általános és fertőtlenítő nagytakarítás
  • eseti fertőtlenítő takarítás

Fertőtlenítés UV-C technológiával. Az UV-C különféle célokra használható, beleértve a fertőtlenítésre való felhasználását a professzionális tisztítóiparban. Az UV-C sugarak rendkívül hatékonyak a sterilizálásban és a fertőtlenítésben, ugyanis fénye alkalmas a különböző típusú penészek, poratkák, baktériumok és vírusok, az MRSA és az E.coli felszámolására. A jelenlegi COVID-19 világjárvány miatt ez a technológia elengedhetetlenné válik a fertőzések elleni küzdelemben. Az ilyen takarítási eljárások célja az emberek és a környezet védelme a potenciális fertőzésektől és hozzájárulnak a biztonságos és higiénikus környezet fenntartásához.

Elektrosztatikus permetező fertőtlenítő. Az elektrosztatikus permetezési technológia egy új módja annak, hogy tisztítószereket és fertőtlenítőszereket alkalmazzanak, ezzel segítve a létesítményeket a felületi kezelésben, gyakran a hagyományos tisztítási módszereknél kevesebb idő alatt elvégezve és jobb eredményt biztosítva. A technológia meglehetősen új az irodai takarítás világában, de más területeken is jól bevált módszer. A permetezőket elektrosztatikusan töltött folyadékokkal, tisztítószerekkel és antibakteriális anyagokkal töltik fel és szórófejen keresztül juttatják ki. Ezzel bevonva a felület minden oldalát, beleértve a nehezen elérhető területeket is, ahová más kézi tisztítószerekkel nem férhetünk hozzá, eredményül az optimális tisztasági szintet érjük el.

A fertőtlenítő takarítás gyakorisága és szükségessége függ a konkrét helyzettől, a környezet jellemzőitől és az aktuális egészségügyi előírásokról. Fontos azonban, hogy a megfelelő szakemberek vagy szakértők iránymutatásait kövessük a fertőtlenítő takarítás során.