Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fertőtlenítő takarítás

Fertőtlenítő takarítás szolgáltatások, fertőtlenítés Budapest

Egy olyan folyamatról beszélhetünk, amely során a tisztításon túlmenően különös hangsúlyt fektetünk még a baktériumok, vírusok, gombák és egyéb kórokozók eltávolítására és megsemmisítésére. Ez különösen fontos folyamat olyan helyeken, ahol a fertőzések vagy betegségek terjedésének kockázata magas. Az ilyen jellegű fertőtlenítés során használt módszerek és eszközök lehetnek például fertőtlenítőszerek, alkoholos törlőkendők, ózongenerátorok és ultraviola fény. Fontos, hogy a megfelelő fertőtlenítőszereket és eljárásokat alkalmazzuk a felületek megfelelő tisztaságának és higiéniai fenntartásának érdekében.

Milyen szolgáltatásokért fordulhat hozzánk?

  • Kérhet napi, heti, havi rendszerességű, általános és fertőtlenítő takarítást.
  • Általános és fertőtlenítő nagytakarítás megoldásokat biztosítunk.
  • Eseti fertőtlenítő takarításhoz is hívhat minket.

Fertőtlenítés UV-C technológiával.

Az UV-C különféle célokra használható, beleértve a fertőtlenítésre való felhasználását a professzionális tisztítóiparban. Az UV-C sugarak rendkívül hatékonyak a sterilizálásban és a fertőtlenítésben, ugyanis fénye alkalmas a különböző típusú penészek, poratkák, baktériumok és vírusok, az MRSA és az E.coli felszámolására. Hogyan lehet hatékony ez a módszer a coviddal szemben? A jelenlegi COVID-19 világjárvány miatt ez a technológia már elengedhetetlenné válik a fertőzések elleni küzdelemben. Az ilyen takarítási eljárások célja az emberek és a környezet védelme a potenciális fertőzésektől és hozzájárulnak a biztonságos és higiénikus környezet fenntartásához. Segítségével a teljes környezet, a használatban lévő tárgyak is fertőtleníthetőek, a vele való takarítás után pedig vírusok, baktériumok, gombák tekintetében biztonságos környezetbe térhet vissza mindenki.

Elektrosztatikus permetező fertőtlenítő.

Az elektrosztatikus permetezési technológia egy új módja annak, hogy tisztítószereket és fertőtlenítőszereket alkalmazzanak, ezzel segítve a létesítményeket a felületi kezelésben, gyakran a hagyományos tisztítási módszereknél kevesebb idő alatt elvégezve és jobb eredményt biztosítva. A technológia meglehetősen új az irodai takarítás világában, de más területeken is jól bevált módszer. A permetezőket elektrosztatikusan töltött folyadékokkal, tisztítószerekkel és további antibakteriális anyagokkal töltik fel és szórófejen keresztül juttatják ki. Ezzel bevonva a felület minden oldalát, beleértve a nehezen elérhető területeket is, ahová más kézi tisztítószerekkel nem férhetünk hozzá, eredményül az optimális tisztasági szintet érjük el.

A fertőtlenítés gyakorisága és szükségessége függ a konkrét helyzettől, a környezet jellemzőitől és az aktuális egészségügyi előírásokról. Fontos azonban, hogy a megfelelő szakemberek vagy szakértők iránymutatásait kövessük a takarítás során.

fertőtlenítő nagytakarítás

Fertőtlenítő takarítást kérhet akár irodák, magánházak, lakások, üzlethelységek esetén egyaránt, de gyakorlatilag bárhol alkalmazható ez a fajta takarítási technika. Ahol az alapos, de hagyományos takarítást ki kell egészíteni fertőtlenítéssel is, ott minden esetben javaslatot teszünk ezekre a technológiákra. Egy fertőző beteg utáni takarítás kapcsán szintén hasznos, ha van lehetőség ezeket az eszközöket használni. A helység fertőtlenítése mellett minden egyéb eszköz, használati tárgy is fertőtlenítésre kerülhet, amit csak a beteg megfogott az utóbbi időben. Így ezzel a módszerrel a tisztítás és a helység, légtér takarítása egyszerre történhet meg. A permetező fertőtlenítő és az UV technológia mint a legjobb megoldások vannak velünk!