Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iroda takarítás

Iroda takarítás:

A legjobb új technológiai innovációk az irodai takarítási szolgáltatásokban!

Az irodai takarítási szolgáltatások hosszú utat tettek meg, különösen a koronavírus (COVID-19) világjárvány miatti nagy keresletnövekedés miatt. Az embereknek jobban oda kellett figyelniük a takarítási és fertőtlenítési szokásaikra, különösen akkor, ha otthonukon kívül is kapcsolatba léptek másokkal. A HW Solutions Kft. olyan irodatisztítási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyekben megbízhattak és amelyekre jobban rá lettek utalva, mint valaha…

Az irodatakarítás egy rendszeres folyamat, amely segít a munkahely higiéniájának és esztétikájának, az igényes környezet fenntartásában. Az irodák takarítása során több fontos feladatot kell elvégezni.

Mit is takar ez pontosan?
  1. Szemetes ürítése: A szemetesvödröket rendszeresen üríteni kell, hogy megelőzzük a kellemetlen szagokat és a fertőzések terjedését.
  2. Padlótisztítás: A padlókat porszívózni vagy söpörni kell, majd alaposan fel kell mosni vagy le kell súrolni. Az irodában használt padlótípustól függően eltérő takarítási módszereket lehet alkalmazni.
  3. Felületek tisztítása: Az asztalok, számítógépek, monitorok és egyéb irodai berendezések tisztántartása fontos. Azokat rendszeresen le kell törölni fertőtlenítőszerekkel, hogy csökkentsük a betegségek terjedésének kockázatát
  4. Konyha és étkező takarítása: Ha az irodában található konyha vagy étkező, akkor azokat is rendszeresen kell tisztítani. Fontos a mosogatás, a felületek tisztántartása és a hűtőszekrény rendszeres leolvasztása.
  5. WC-k tisztítása: A mosdók rendszeres takarítása és fertőtlenítése elengedhetetlen, továbbá a WC-papír és szappan folyamatos ellátása is.
  6. Üvegfelületek tisztítása: Az ablakok és üvegajtók tisztántartása a szellőzés és az esztétikum szempontjából is elengedhetetlen.

Az takarítás rendszeressége az irodai forgalom és a helyszín jellemzőitől függ, igény szerint. Általában heti vagy akár napi rendszerességgel is szükséges lehet, attól függően, hogy mennyire intenzíven használják az irodát. A tiszta és rendezett iroda kényelmes munkakörnyezetet teremt, amely hozzájárul a produktivitáshoz és a munkatársak jólétéhez.

Takarító céget keres? Irodatakarítás megbízható, professzionális takarítókkal!

A megbízhatóság mindenképp fontos szempont a megfelelő takarító cég kiválasztásában, amit mi is fontosnak tartunk. Amellett, hogy precíz, kifogástalan munkát várnak el a megrendelők, az is lényeges, hogy a takarítók ügyeljenek a berendezésre, a dolgozók értékeinek és használati tárgyainak megőrzésére a tisztítás közben. Számos részlet van, amire oda kell figyelni, amire csak egy tapasztalt takarító csapat képes. A 30 alatt mindig ügyeltünk rá, hogy szem előtt tartsuk az eltérő igényeket, hogy kellő alapossággal lássuk el a feladatainkat, mindezek mellett gyorsan, hatékonyan dolgozzunk.

Egy irodában számos ember megfordul napi szinten. Két takarítás között komoly kosz gyűlhet össze, hiszen zajlik a munka, jönnek-mennek a dolgozók és esetenként az ügyfelek is. Nem csak a padló, a mosdók, de más egyéb felületek szintén nagy igénybevételnek vannak kitéve. A napi munka utáni rendrakás és fertőtlenítés garantált. A számítógép billentyűzete, az egér, a kilincsek és még számos felülettel kapcsolatban elkél a rendszeres tisztítás.

A fokozott igénybevétellel együtt az optimális higiéniai feltételek megteremtése különösen fontos, hogy megakadályozzuk a kosz, a baktériumok elszaporodását. Az alapvető higiénián túl vannak olyan feladatok is, amelyek elvégzésével sokkal rendezettebb, kellemesebb környezetet teremthetünk. A rendszeres portörlés, ablaktisztítás, esetleg virágöntözés, a monitorok és egyéb eszközök tisztítása mind ehhez járul hozzá. Minden részletről gondoskodunk!

Bízza ránk az irodatakarítást!

A takarítással kapcsolatos fejlesztések terén mindig lépést tartunk a megújuló lehetőségekkel, új technológiákkal úgy, hogy a speciális igényeknek is eleget tudjunk tenni. Az irodák, irodaházak takarítását kellő alapossággal végezzük, így ha Önnek megbízható takarítóra van szüksége, keressen minket bizalommal!