Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ipari takarítás

Ipari takarítás és tisztítás kimagasló szakértelemmel

Lépést tartani a fejlődéssel mindig előnyt jelent. A technológiai fejlődésre tekintettel, a mi takarítási technikánk is folyamatosan alkalmazkodik a megújuló körülményekhez, igényekhez.

A kor követelményeinek megfelelően a tisztító eszközök, takarító gépek és szaktudásunk szintén fejlődik annak érdekében, hogy megrendelőink professzionális takarítási szolgáltatásokat vehessenek igénybe ipari körülmények között is! Minőségi munkát végzünk korszerű eszközeinknek és szakképzett kollégáinknak köszönhetően.

Professzionális megoldásokkal takarítunk!

Az ipari takarításnak a lényege, hogy egy ipari létesítmények és területek tisztántartására specializálódott takarítási folyamat. Az ipari környezetek általában nagy területeket, gépeket, berendezéseket és egyéb speciális igényeket tartalmaznak. Ezek végett az ipari takarításról elmondható, hogy jelentősen különbözik az iroda vagy otthoni takarítástól. Nem is lehetne összehasonlítani őket, így mindenképp professzionális megoldásokra van szükség!

Minden esetben az egyéni igényeket tartjuk szem előtt a takarításban, amikor egy megbízó keres meg minket. A körülményeknek és szükségleteknek megfelelően végezzük a csarnokok, gyárak, üzemek takarítását. Olyan gépekkel és tisztítószerekkel dolgozunk, amelyek lehetővé teszik az alapos tisztítást, ugyanakkor biztonságosan alkalmazhatók ipari körülmények között is.

Milyen munkálatokat végzünk el az ipari takarítás során?

  1.  Gépek és berendezések tisztítása: Az ipari gépek és berendezések pormentesítése, zsírtalanítása és általános tisztántartása elengedhetetlen a hatékony működés és a hosszú élettartam érdekében.
  2. Padlótakarítás: Az ipari padlókat, amelyek lehetnek kemény felületek, beton, csempe vagy egyéb anyagok, speciális súrológépekkel vagy súrológépekkel kell takarítani.
  3. Magas felületek tisztítása: Az ipari létesítményekben gyakran magas polcok, szekrények vagy gépek vannak, amelyek tisztántartása emelkedett óvatosságot igényel.
  4. Szemét és hulladék eltávolítása: Az ipari helyszíneken gyakran nagy mennyiségű hulladék keletkezik, és annak megfelelő-, környezetbarát módon való eltávolítása fontos.
  5. Vegyszerek és olajfoltok eltávolítása: Az ipari területeken gyakran találkoznak vegyszerekkel és olajjal, amelyeket speciális módon kell eltávolítani a környezetvédelem érdekében.
  6. Rendszeres karbantartás: Az ipari gépek, szűrők és légszűrők rendszeres karbantartása is fontos az optimális teljesítmény és az üzemzavarok elkerülése érdekében.

Ezekből a munkálatokból is látszik, hogy elég komplex feladat egy ipari létesítmény takarítása. Nyilvánvaló, hogy számos dolog van, amire oda kell figyelni, nem csak a gépek, készülékek fokozott óvatossággal, szakértelemmel történő tisztításán át a felületek megfelelő szerekkel, eljárásokkal való tisztításáig. A mi feladatunk, hogy ismerjük a különböző felületeket és a velük kapcsolatos lehetőséget a hatékony, ám kíméletes tisztításra.

Miért igényel különleges bánásmódot az ipari jellegű környezet?

Az ipari takarításra jellemző, hogy rendszeres és alapos, és gyakran speciális gépek és felszerelések használatát igényli. A szolgáltatást gyakran szakképzett személyzet vagy ipari takarítási szolgáltatók végzik, főleg egy raktár, raktárak esetében, hiszen ezek azt megkövetelik. Az pontos takarítási igények és ütemezés az adott ipari létesítmény típusától és tevékenységétől függ. Célja a biztonságos és higiénikus munkakörnyezet fenntartása és a gépek hosszabb élettartamának biztosítása. Ezt az elvárást fenntartva különösképp szükséges ezeknek a gépeknek az elővigyázatos takarítása a munka során.

Miért válasszon minket?

Minden eszközünk és szaktudásunk meg van ahhoz, hogy hatékony, mélyreható munkát végezhessünk. Immáron több, mint 30 éve küldetésünk a tisztaság, amelyhez modern megoldásokat alkalmazunk! Vállalkozásunk olyan módszereket és gépeket használ, amelyek teljes mértékben megfelelnek a nagyobb létesítmények és azok berendezéseinek takarításához.

Minden jog fenntartva.