Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gépi takarítás

Gépi takarítás, professzionális padlótisztítás

A HW Solutions Kft. törekszik új módszerek, trendek keresésével a munkafolyamatok optimalizálására. Annak érdekében, hogy a meglévő, illetve a jövendőbeli ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, ehhez elengedhetetlennek tartjuk és kellő hangsúlyt fektetünk az alkalmazottjaink képzésébe, illetve professzionalizmusuk növelésére. Így a csapatunk tagjai az innovatív technológiákkal naprakészen, kellő tudással rendelkeznek, hogy magas szinten teljesítsék feladataikat.

Ez a fajta takarítás olyan folyamat, amely során gépek és automatizált eszközök használatával tisztítjuk és karbantartjuk különböző helyeket, például otthonokat, irodákat vagy ipari területeket. Ezek a gépek lehetnek porszívók, robotporszívók, súrológépek és egyéb eszközök. Ha nagyobb tisztítandó felületekről van szó, akkor mindenképpen érdemes használni ezeket a technológiákat.

A súrológép esetében egy olyan eszközről van szó, amelyet különböző padlófelületek tisztítására is alkalmazhatunk. Vízzel és tisztítószerrel kombinált söprő és súroló funkciót szolgáltat. Általában ipari területeken, raktárakban, irodaházakban, egészségügyi központokban és nagy területű helyszíneken alkalmazzuk, ahol elengedhetetlen a hatékony és alapos padlótisztítás.

A súrológép két funkciója, amit ellát, a söprés és a súrolás. A súrológép egytárcsás kefe vagy söprőegység segítségéével eltávolítja a száraz szemetet, port, illetve egyéb szennyeződést a padlóról. Majd a súrológép vízzel és tisztítószerrel permetez vagy áztatja a padlót, majd egy súrolókefe vagy súrolóegység segítségével megtisztítja a felületet. A gép ezzel hatékonyan és gyorsan végzi el a munkát, ami után minden esetben egy szép tiszta felületet kaphatunk. A gépi takarítással időt és energiát takarítunk meg, valamint segít a tisztaság és a higiénia fenntartásában. Ez mind fontos szempont azokon a helyeken, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve a padlófelületek.

Miért éri meg a gépi takarítást választani?

Nem csupán a jó benyomás miatt érdemes rendszeresen alkalmazni a gépi tisztítást, hanem mert így sokkal tovább megőrizhető a padlófelület esztétikája, épsége. A rendelkezésünkre álló technikai felszereléssel a nagyobb felületek tisztítását is gondtalanul, kellő alapossággal tudjuk elvégezni.

A padló takarítása nem mindig egyszerű feladat, olykor nagyon kevés a hagyományos portalanítás és felmosás. Főleg azokon a helyeken, ahol nagy igénybevételű felületekről beszélhetünk. Ezek tisztítása sokszor sikertelen, de legalábbis nem olyan eredményes, mint azt várnák. Egy ipari egységben például a műszak utáni takarítás nem csak hasznos, de a legtöbb helyen elvárás. Akár mindennapi, heti vagy alkalmi tisztítás kelljen – mi segíthetünk Önnek, hívjon minket bizalommal!

Minden felület anyagának megfelelő súrolási technikával dolgozunk, korszerű gépekkel. Ezek a takarító gépek szőnyeg, linóleum, padlólap, valamint az egyedi, természetes kőzetekből készült padlók esetén egyaránt biztosítják a hatékony takarítási megoldásokat.