Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szőnyegtisztítás

A padlószőnyegek vagy felszedhető szőnyegek tisztítása rendkívül fontos részeleme az iroda takarításnak. A mindennapi por, hajszálak, poratkák és az egyéb szennyeződések sokszor láthatatlanul koszolják össze az irodák szőnyegeit. A szőnyeg tisztítást tehát akkor is ajánljuk, ha nem tűnik feltétlenül koszosnak a kárpit.

Sok éves tapasztalattal, profi gépekkel és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk akár kisebb irodák, közintézmények, de akár több ezer négyzetméteres irodaházak, szállodák, hajók teljes szőnyegtisztítását és kárpittisztítását is. 

Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani. A szőnyegtisztítást mobil szőnyegtisztító géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is.

Számos módszer létezik a szőnyegtisztításra.
  1. Porszívózás: A szőnyeget rendszeresen porszívóval kell tisztítani a felületi port és szennyeződéseket eltávolítva. Ez az alapvető és gyakori szőnyegtisztítási mód.
  2. Száraz szőnyegtisztítás: Ebben a módszerben speciális száraz tisztítóporokat használnak, amelyeket a szőnyegre szórnak, majd a port és a szennyeződéseket eltávolítják.
  3. Gőztisztítás: A gőztisztító gépek forró gőzt használnak a szőnyeg megtisztítására és fertőtlenítésére. Ez hatékonyan távolítja el a makacs foltokat és baktériumokat. Mélytisztítás: A szőnyegeket speciális szőnyegtisztító gépekkel mélyen tisztítják és extrahálják a vizet és a szennyeződéseket. Ez alapos tisztítást biztosít.
  4. Professzionális szőnyegtisztítás: Sokszor érdemes szakemberre bízni a szőnyegtisztítást, mivel ők rendelkeznek a szükséges eszközökkel és szakmai ismeretekkel a hatékony és biztonságos szőnyegtisztításhoz.
Sikerünk egyik titka az egyedi igények pontos ismerete.

HW Solutions stratégiai célkitűzései a minőségbiztosítás terén: szolgáltatásunk minősége maradéktalanul feleljen meg Partnereink elvárásainak és követelményeinek. Céljaink elérése érdekében szolgáltatásunk minőségének állandó javítására törekszünk. Irányítási rendszerünket folyamatosan felülvizsgáljuk, biztosítva ezáltal az optimális működést.

Takarítási szolgáltatásainkkal minden épülettípus, többek között kereskedelmi-, irodaépületek, ipari-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti takarítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka magasszínvonalú elvégzéséről.