Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás profi gépekkel

A padlószőnyegek vagy felszedhető szőnyegek tisztítása rendkívül fontos részeleme az iroda takarításnak. A mindennapi por, hajszálak, poratkák és az egyéb szennyeződések sokszor láthatatlanul koszolják össze az irodák szőnyegeit. A szőnyeg tisztítást tehát akkor is ajánljuk, ha nem tűnik feltétlenül koszosnak a kárpit.

Sok éves tapasztalattal, profi gépekkel és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk akár kisebb irodák, közintézmények, de akár több ezer négyzetméteres irodaházak, szállodák, hajók teljes szőnyegtisztítását és kárpittisztítását is. 

Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani. A szőnyegtisztítást mobil szőnyegtisztító géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is.

Szőnyegtisztítási eljárások:

Számos módszer létezik a szőnyegtisztításra, ezek közül mutatunk be néhányat.

  1. Porszívózás: A szőnyeget rendszeresen porszívóval kell tisztítani a felületi port és szennyeződéseket eltávolítva. Ez az alapvető és gyakori szőnyegtisztítási mód.
  2. Száraz szőnyeg tisztítás: Ebben a módszerben speciális száraz tisztítóporokat használnak, amelyeket a szőnyegre szórnak, majd a port és a szennyeződéseket eltávolítják.
  3. Gőztisztítás: A gőztisztító gépek forró gőzt használnak a szőnyeg megtisztítására és fertőtlenítésére. Ez hatékonyan távolítja el a makacs foltokat és baktériumokat. Mélytisztítás: A szőnyegeket speciális szőnyegtisztító gépekkel mélyen tisztítják és extrahálják a vizet és a szennyeződéseket. Ez alapos tisztítást biztosít.
  4. Professzionális szőnyegtisztítás: Sokszor érdemes szakemberre bízni a szőnyegtisztítást, mivel ők rendelkeznek a szükséges eszközökkel és szakmai ismeretekkel a hatékony és biztonságos szőnyegtisztításhoz.
szőnyegtisztítás

Sikerünk egyik titka az egyedi igények pontos ismerete.

HW Solutions stratégiai célkitűzései a minőségbiztosítás terén: szolgáltatásunk minősége maradéktalanul feleljen meg Partnereink elvárásainak és követelményeinek. Céljaink elérése érdekében szolgáltatásunk minőségének állandó javítására törekszünk. Irányítási rendszerünket folyamatosan felülvizsgáljuk, biztosítva ezáltal az optimális működést.

Takarítási szolgáltatásainkkal minden épülettípus, többek között kereskedelmi-, irodaépületek, ipari-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti takarítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka magasszínvonalú elvégzéséről.

A szőnyegek tisztításának gyakorisága attól függ, milyen gyakran használják a szőnyeget, illetve milyen típusú szennyeződésekkel kerülnek kapcsolatba. Fontos, hogy az adott szőnyegtípushoz megfelelő tisztítási módszert és termékeket válasszuk ki, mivel a különböző szőnyegek más-más kezelést igényelhetnek. A rendszeres és megfelelő tisztítás hozzájárul a szőnyegek további élettartamának meghosszabbításához és a tiszta és egészséges környezet fenntartásához.

Szőnyegtisztítás különböző anyagú szőnyegeknél.

Padlószőnyeg tisztítása.

Amennyiben nem opció a háztól-házig szállítás és tisztítás, akkor lehetőség van arra is hogy a helyszínen legyen kitisztítva a szőnyeg. A padlószőnyegek nagy felületen is elterülhetnek. Nyilván az, hogy fel legyen szedve, nem egy szempont. A napi szintű használat után nem kell meglepődni, ha látszik rajtuk a piszok, ha foltosak. Saját professzionális gépeink segítenek ezen, hiszen a szőnyeg felszedése nélkül is már meg lehet oldani a tisztítást.

Hagyományos, rövidszálú szőnyegek tisztítása.

Ezekkel a szőnyegekkel van a legkönnyebb dolgunk, mert praktikusak tisztítás szempontjából. Az ilyen típusú szőnyeget helyszínen is lehet pucolni, sőt többféle megoldás körül választhatunk a kitisztításukhoz.

Shaggy szőnyeg tisztítása.

Nagy népszerűségnek örvendenek a puha, hosszú szálú szőnyegek. Nap mint nap használatban vannak, így viszonylag rövid idő alatt bekoszolódhatnak. Ám amikor ezt megvásárolják, sokan elfelejtik, hogy ennek a típusnak a tisztításáról ezután szintén gondoskodni kell. Olykor kényesebb darabokkal találkozunk, így esetükben csak a kézi tisztítás jöhet szóba.