Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ipari kárpit- és szőnyegtisztítás

A padlószőnyegek vagy felszedhető szőnyegek tisztítása rendkívül fontos részeleme az iroda takarításnak. A mindennapi por, hajszálak, poratkák és az egyéb szennyeződések sokszor láthatatlanul koszolják össze az irodák szőnyegeit. A szőnyeg tisztítást tehát akkor is ajánljuk, ha nem tűnik feltétlenül koszosnak a kárpit.

Sok éves tapasztalattal, profi gépekkel és tapasztalt munkatársakkal vállaljuk akár kisebb irodák, közintézmények, de akár több ezer négyzetméteres irodaházak, szállodák, hajók teljes szőnyegtisztítását és kárpittisztítását is. 

Az irodákban lévő padlószőnyegeket csak helyileg lehet tisztítani. A szőnyegtisztítást mobil szőnyegtisztító géppel végezzük. Szőnyegtisztítást vállaljuk rendszeresen és alkalmi nagytakarításként is.

Sikerünk egyik titka az egyedi igények pontos ismerete.

HW Solutions stratégiai célkitűzései a minőségbiztosítás terén: szolgáltatásunk minősége maradéktalanul feleljen meg Partnereink elvárásainak és követelményeinek. Céljaink elérése érdekében szolgáltatásunk minőségének állandó javítására törekszünk. Irányítási rendszerünket folyamatosan felülvizsgáljuk, biztosítva ezáltal az optimális működést.

Takarítási szolgáltatásainkkal minden épülettípus, többek között kereskedelmi-, irodaépületek, ipari-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti takarítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka magasszínvonalú elvégzéséről.