Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Higiéniai takarítás, sterilizálás

Az egészségügyi intézmények működése során a higiénia takarítás különösen fontos. A fertőzések megelőzése, az intézményben töltött idő komfortosabbá tétele a megrendelővel való közös érdekünk.

Az egészségügyi intézményekben végzett tevékenység során a takarítástechnológiában a legmagasabb minőségi és üzembiztonsági követelmények teljesítését kell biztosítani.

Mit is takar mindez?
  • napi, heti, havi rendszerességű, általános és fertőtlenítő takarítás
  • általános és fertőtlenítő nagytakarítás
  • eseti fertőtlenítő takarítás
Sikerünk egyik titka az egyedi igények pontos ismerete.

HW Solutions stratégiai célkitűzései a minőségbiztosítás terén: szolgáltatásunk minősége maradéktalanul feleljen meg Partnereink elvárásainak és követelményeinek. Céljaink elérése érdekében szolgáltatásunk minőségének állandó javítására törekszünk. Irányítási rendszerünket folyamatosan felülvizsgáljuk, biztosítva ezáltal az optimális működést.

Takarítási szolgáltatásainkkal minden épülettípus, többek között kereskedelmi-, irodaépületek, ipari-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti takarítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka magasszínvonalú elvégzéséről.

A HW Solutions-nál teljes felelősséget vállalunk az üzleti titkok, belépési kódok, kulcsok és egyéb bizalmas információk megőrzéséért, melyet szerződésben vállalunk.